لیست اختراعات مريم ايمان
اسكوربيك اسيد (ويتامين ث) پودري سفيد رنگ و غير سمي است كه يكي از ويتامين هاي محلول در آب ولي از نظر خواص بيوشيميايي به شدت ناپايدار است اين خصوصيت باعث مي گردد كه به منظور افزايش پايداري آن و انحلال پذيري در حلال چربي از فرآيند محصور سازي در نانو ميسل استفاده كرد كه مي تواند به راحتي در منابع آرايشي، غذايي و دارويي با پايداري مناسب استفاده گردد. اسكوربيك اسيد همچنين براي توليد كلاژن، التيام زخمها، ايمني سلامت بدن و سيستم عصبي بسياري ضروري و يك آنتي اكسيدان مناسب براي جلوگيري از بيماري ها ميباشد. نانوميسل هاي حاوي اسكوربيك اسيد با استفاده از سورفاكتانت توئين 80 و پايدار كننده آلفا توكوفرول در شرايط دمايي آزمايشگاه به شكل سوسپانسيون شفاف و پايدار تهيه شد. كه در دماي اتاق محلول شفاف و بيشتر شبيه ژل است كه مي تواند بدون كدر شدن با آب رقيق شود و به هنگام حرارت دادن ملايم بدون سختي مخلوط و با محصولات نهايي آبي يا چربي مواد آرايشي و غذايي بدون مراحل پردازش بيشتر همگن شود. كارايي انكپسولاسيون به روش اسپكتروفوتومتري محاسبه شد. سايز ذرات تشكيل شده با پارتيكل سايز آنالايزر و ميكروسكوپ الكتروني به روش TEM گرفته شد.ميانگين قطر اسكوربيك اسيد و درصد محصور سازي اسكوربيك اسيد در نانوميسل به ترتيب 100 نانومتر و 70% درصد به دست آمد. اين مطالعه نشان داد كه اسكوربيك اسيد مي تواند مدت ماندگاري طولاني تري داشته باشد و در برابر عوامل محيطي مانند دما، رطوبت، pH و نور محافظت شود، همچنين با اين روش توانستيم اين ويتامين را محلول در چربي كنيم.
موارد یافت شده: 2